Digitalització i noves formes de participació i deliberació en els partits polítics

La Cátedra Pagoda i Beers&Politicis promouen una jornada presencial i online en la qual col·labora el Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana

El Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana col·labora en la Jornada “Digitalització i noves formes de participació i deliberació en els partits polítics” que organitza el 29 d’octubre de 2021 la Càtedra Pagoda i Beers&Politics València amb la Generalitat Valenciana, la Universitat de València i l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local.

La jornada, que s’obrirà a les 12:15 h, consta de dos sessions. La primera, al matí, inclourà les exposicions “Digitalització i deliberació en els partits polítics” de Rosa Borge (Universitat Oberta de Catalunya), “La digitalització dels partits polítics a Espanya i Europa”, de Fabio García Lupato (Universitat Compluense de Madrid) i “Partits digitals: nou model de partit o un fenomen transversal?”, d’Oscar Barberà (Universitat de València), en una taula moderada per Patrícia Corretja (Aston University).

A la vesprada tindrà lloc a les 18:45 h la taula “Noves formes de participació i deliberació digital en els partits de la CV”, que contarà amb la participació d’Amparo Vilaplana (PSPV-PSOE), Maite Gómez (PPCV), Belén Barrachina (Ciutadans) i Vicent Pons (Compromís), moderada per Alex Comes (Beers&Politics València).

En representació del Col·legi intervindran en les presentacions prèvies de cada sessió la secretària Júlia Sanchis i la vocal Salma Cantos.

La jornada s’ha programat a la Sala Estufa Freda, Jardí Botànic, i podrà seguir-se en línia en l’enllaç https://links.uv.es/osbara/2 (sessió del matí) i meet.google.com/svx-mhnp-rtu (sessió de vesprada).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.