Sala de Torre Juana

2022 Agenda

Activitats del Col·legi

Activitats organitzades o en col·laboració

  • 28 i 29-11-2022: Alacant, Seu UA Ciutat d’Alacant. Jornades “Refugi, asil i drets humans”. Organització: Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana i Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat. Col·laboren: Generalitat Valenciana – Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Públiques, Síndic de Greuges, Associació Valenciana de Sociologia, Associació de Periodistes de la Província d’Alacant, Càtedra Pau i Justícia UA i Seu UA Ciutat d’Alacant. Veure programa.
  • 17-10-2022: Alacant, Seu UA Ciutat d’Alacant. Presentació del llibre La conquista de la Transición (1960-1978). Memorias documentadas (ed. Marcial Pons) d’Óscar Alzaga, catedràtic emèrit de la UNED. Presentadors: Glicerio Sánchez Recio, catedràtic d’Història Contemporània de la UA, José Chofre, professor de Dret Constitucional de la UA, i Óscar Alzaga. Organitza: Grup d’Estudis Constitucionals de l’Estat i la Unió Europea de la Universitat d’Alacant. Col·labora: Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana i l’EURLE.
  • 27-5-2022: València, Facultat d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat Politècnica de València (UPV). Jornada universitària «Delictes d’odi i acció intercultural». Organitza: UPV. Col·laboren: Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana, Col·legi oficial de Criminologia de la Comunitat Valenciana i Associació Columbares.
  • 19-5-2022: Elda, Escola universitària de Relacions Laborals (EURLE), Jornada «ODS: repte europeu, autonòmic i local». Organitzen: EURLE, Universitat d’Alacant i Ajuntament d’Elda. Col·labora: Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana, Càtedra de Transició Verda i Grup d’Estudis Constitucionals de l’Estat i la Unió Europea de la UA.
  • 2-3-2022: Alacant, Torre Juana. Presentació del llibre Lo que la posverdad esconde. Medioas de comunicación y crisis de la democracia (MRA edicions) d’Enrique Herreras, professor d’Ètica i Filosofia Política de la Universitat de València. Presentadors: José Ferrándiz Lozano, degà del Col·legi, i Andrés Pedreño, president de Torre Juana OST. Organitza: Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana i IT&IS-Torre Juana OST. Col·labora: Associació de Periodistes de la província d’Alacant.

Participació en fòrums i jornades d’ocupació

  • 6-4-2022: Alacant, UA. Jornades d’Ocupació de la Facultat de Ciències Empresarials i Econòmiques de la Universitat d’Alacant. Participació en «Trobada amb Col·legi professional de Politologia i Sociologia i Associació Valenciana de Sociologia» amb intervenció d’Ismael Navarro, vicedegà per Alacant del Col·legi, i Diana Jareño, col·legiada i presidenta de l’AVS. Amb la col·laboració del Centre d’Ocupació de la UA.
  • 10-3-2022: Orihuela, UMH, en línia. XXV Jornades d’Ocupació, Facultat de Ciències Socials i Jurídiques de la Universitat Miguel Hernández. Participació en taula redona sobre eixides professionals de Ciències Polítiques i Gestió Pública d’Ismael Navarro, vicedegà per Alacant del Col·legi.
  • 16-2-2022: València, Facultat de Dret de la UV. Fòrum d’ocupació i emprenedoria i XIII Jornada d’Eixides Professionals de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Participació en la taula redonaEixides professionals en l’àmbit de les Ciències Polítiques i de l’Administració Pública (I)” de la videgana de València Idoia Arreaza Aguliera amb la ponència “El Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana”.
  • 31-1-2022: València, Facultat de Cie`ncies Socials de la UV. Fòrum d’ocupació i emprenedoria de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. Exposició de la secretària Júlia Sanchis Sánchez a l’alumnat del Grau de Sociologia sobre el Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana.

Convenis signats

  • 11-2-2022: Signatura de conveni amb Fundesem FBS, escola de negocis d’Alacant.

Participació en actes acadèmics

Assistència oficial a actes

  • 20-10-2022: Elda, Teatre Castelar. Obertura oficial del curs 2022-23 i graduació d’última promoció. Escola universitària de Relacions Laborals d’Elda. Representació de la Junta de Govern.
  • 15-9-2022: València, Auditori Reina Sofia. Acte de graduació en Ciències Polítiques i de l’Administració i en el seu doble grau amb Dret. Facultat de Dret, Universitat de València. Representació de la Junta de Govern.
  • 25-5-2022: ADDA, Alacant. Lliurament del XXVIII Premi internacional de Periodisme europeu Salvador de Madariaga. Associació de Periodistes Europeus. Representació de la Junta de Govern.
  • 28-1-2022: Universitat d’Alacant, Paranimf. Acte acadèmic de Sant Tomàs d’Aquino. Representació de la Junta de Govern.