Graduació de Ciències Polítiques en la UV

La Universitat de València dona suport públicament al Col·legi de Politologia i Sociologia en l’acte de graduació de la Facultat de Dret

La rectora María Vicenta Mestre i el professor Óscar Barberá, padrí de l’última promoció en Ciències Polítiques, mencionen la reactivació de la corporació este estiu

El Col·legi de Politología i Sociologia de la Comunitat Valenciana va rebre un notable suport públic durant l’acte de graduació de distintes titulacions de la Facultat de Dret de la Universitat de València el 23 de setembre. La cerimònia acadèmica, que va tindre lloc en l’auditori del Palau de les Arts Reina Sofia, va congregar a les egressades i egressats de les promocions que van finalitzar els estudis en l’últim curs 2020-21 en quatre graus, entre ells el de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i el del doble grau de la mateixa titulació amb Dret.

L’existència actual i reactivació recient del Col·legi, representat en l’acte per José Ferrándiz Lozano com a degà en la Comunitat Valenciana i per Idoia Arreaza Aguilera com vicedegana a València, va ser al·ludida pel professor Óscar Barberá, el qual va recomanar a les egressades i egressats en un moment de la seua intervenció la incorporació al mateix. També la rectora María Vicenta Mestre Escrivá va valorar i ponderar en una part del discurs final la disposició de la corporació des de l’estiu com un “Col·legi nou”, animant igualment als que es graduaven enguany a participar i integrar-se en en l’organització com futurs/es professionals de la ciència política.

En les seues paraules va destacar el paper actual de politòlogues i politòlegs en el debat polític, cada vegada mes present, i la necessitat del seu concurs per a aportar serietat davant del qüestionament de valors com la tolerància o el pluralisme.

L’acte va comptar, a més, amb intervencions de quatre titulats/des com a representants de cada un dels graus i doble graus. Les promocions als que es van entregar els diplomes de la carrera, entre les que també van participar les del grau de Criminologia i el seu doble grau amb Dret, han tingut la peculiaritat històrica de ser les d’estudiants que van haver de conviure amb les adaptacions forçades per la pandèmia, aspecte que va ser recordat.

Vicedecana y decano del Colegio de Politología y Sociología de la Comunitat Valenciana
Idoia Arreaza, vicedegana, y José Ferrándiz, degà del Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.