El fòrum d’ocupació i emprenedoria de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València orienta a estudiants per a la seua inserció laboral

El Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana és una de les trenta empreses i entitats participants en l’esdeveniment que recupera la presencialitat

El Col·legi de Politología i Sociologia de la Comunitat Valenciana participa en el Fòrum d’Ocupació i emprenedoria de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, que se celebra el 31 de gener de 9 a 18 hores. L’esdeveniment recupera enguany la presencialitat i compta amb la participació de prop de trenta empreses i entitats participants, dedicades principalment als sectors polític, social i de recursos humans.

A més de l’exposició d’estands en l’exterior de la Facultat, el fòrum compta amb una programació d’activitats en sales i aularis a partir de la seua obertura i conferència inaugural “Professionals de les Ciències Socials en un món laboral híbrid”’, estant prevista també una taula redona i un taller sobre competències professionals.

El fòrum permet a estudiants prendre contacte amb les organitzacions participants per a la seua orientació i ajuda a les persones en cerca activa d’ocupació a revisar el currículum, preparar una breu presentació personal i trobar informació sobre ofertes del seu interés.

Per part del Col·legi, s’informa sobre les possibilitats i avantatges de col·legiació en incorporar-se al col·lectiu que representa oficialment a sociòlogues i sociòlegs de la Comunitat Valenciana.

Els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València són organitzats pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través d’UVocupació, en col·laboració amb les facultats i els centres, i s’inscriuen dins de la principal línia de treball del Vicerectorat per a impulsar i promocionar l’ocupabilitat de l’estudiantat universitari.

UVocupació té com a objectiu principal col·laborar en la inserció laboral de l’estudiantat i persones titulades de la Universitat de València, així com ser un mediador per a noves oportunitats professionals. El seu equip compta amb serveis d’orientació i assessorament, capacitacions en tècniques de cerca d’ocupació i formació integral, i addicionalment posa a la disposició de la comunitat universitària el portal d’ocupació que dona accés a múltiples ofertes laborals en un directori amb més de 1500 organitzacions registrades.

Júlia Sanchis, secretària del Col·legi, durant la seua intervenció informativa a alumnat del Grau de Sociologia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.