Cita sobre eixides professionals en Ciències Polítiques: en el fòrum d’ocupació de la Facultat de Dret de la UV

La politòloga Idoia Arreaza, vicedegana del Col·legi de Politología i Sociologia de la Comunitat Valenciana, participa en una de les taules redones sobre orientació professional

La cita és el 16 de febrer en la Facultat de Dret de la Universitat de València, on s’imparteix el Grau de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i el seu doble Grau amb Dret. La celebració de la quarta edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria acollirà també la XIII Jornada d’Eixides Professionals, un esdeveniment en suma que reunirà una trentena d’empreses i entitats en diferents estands i a més de quaranta ponents per a oferir informació i consells sobre eixides professionals en activitats paral·leles.

En una de les taules redones previstes participa el Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana. Programada a les 16.00 h a l’Aula N401, és la primera de les dos amb el títol “Eixides professionals en l’àmbit de les s Ciències Polítiques i de l’Administració Pública”. En ella intervé la politòloga Idoia Arreaza Aguilera representant a la corporació, de la qual és vicedegana per València. La seua ponència es titula precisament “El Col·legi de Politologia i Sociologia de la Comunitat Valenciana”.

Idoia Arreaza

Li acompanyaran un/una representant del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública per a parlar del “Pla de captació de talent en l’Administració General de l’Estat”, Anna López, directora del Gabinet de Justícia de la Generalitat Valenciana, amb la seua exposició “L’accés a la Función Pública en la Generalitat Valenciana”, Dana Maina, de l’Ajuntament de Quart de Poblet, referent a “La gestió de projectes europeus”, i Gonzalo Pardo, consultor i professor de la Universitat de València, sobre “La consultoria de Gestió”.

El Fòrum s’inaugura a les 9.00 h amb la rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre, la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i el degà de la Facultat de Dret, Francisco Javier Palao. Els estands d’empreses i entitats podran visitar-se de 9.30 a 17.00 h.

Els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València els organitza el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través d’UVocupació, en col·laboració amb les facultats i centres per a impulsar i promocionar l’ocupabilitat de l’estudiantat universitari.

Taula redona sobre eixides professionals

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.